Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ο καιρός 30 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Λαμπρή η πανήγυρις ων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ν. Ιωνία Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου

 


Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος η μνήμη των Πρωτοκοφυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ν. Ιωνίας, όπου την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου, συγχοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου. Συμμετείχαν πλήθος Κληρικών μας και ευλαβών χριστιανών.

Στις ημέρες μας η ἑνότητα εἶναι καθῆκον ἱερό καί ἀπόλυτο – Tο κήρυγμα της Ιεράς Μητροπόλεως για την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 30/6/2024

 


Εἶναι ἄδικο οἱ κατώτεροι καί οἱ μέτριοι νά ὁμιλοῦν γιά τούς ἄριστους καί τούς τέλειους. Ἐντούτοις ὅμως, μία τόσο ἐπίσημη καί τόσο χαρούμενη ἡμέρα, κατά τήν ὁποία ἡ Ἁγία μας Ἐκκλησία τιμάει τούς ἀποστόλους τοῦ Χριστοῦ καθώς καί ὅλους τούς ἁγίους, δέν μποροῦμε παρά νά λάβουμε κάποιο μήνυμα, πού θά μᾶς βοηθήσει νά βαδίσουμε στά δικά τους βήματα καί ν’ ἀκολουθήσουμε τή δική τους ἔνδοξη πορεία.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ - ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 


Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή της Συνάξεως των 12 Αποστόλων.

Μνήμη Αγίων Αναργύρων – Εθελοντική Αιμοδοσία στους Αγίους Αναργύρους Βόλου


 Την μνήμη των Αγίων Ιατρών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Ρωμαίων τιμά η Εκκλησία μας τη Δευτέρα 1/7.

Ο καιρός 29 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ο καιρός 28 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Λαϊκό πανηγύρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας

 


Ένα πρωτότυπο Λαϊκό Πανηγύρι, στα πλαίσια του εορτασμού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου  θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 29/6 στις 8.00 μ.μ , στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Ν. Ιωνίας , σε συνεργασία της ενορίας με τον φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του Πολιτιστικού αποθέματος».

Ο καιρός 27 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Θερινό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ από την Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός»


 

Ένα σεμινάριο καλλιγραφίας δεκαπέντε ωρών οργανώνει η Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός» σε συνεργασία με το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του μηνός Αυγούστου 2024.

Ο καιρός 25 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 28 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Υποδοχή Τιμίου Ξύλου στην Νέα Ιωνία


 Εξαιρετική ευλογία για τον ιερό Κλήρο και τον ευλαβή λαό του Βόλου και της Νέας Ιωνίας συνιστά η έλευση τεμαχίου του Τιμίου Ξύλου  στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, ενόψει της πανηγύρεως του Ναού.

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η απουσία του Αγίου Πνεύματος φέρει τραγικά αποτελέσματα» Ο Εσπερινός της εορτής στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου Βόλου (Video)

 


Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νοσοκομείου Βόλου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος, το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής. Στον Εσπερινό παρέστησαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Ντόκος, μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και πλήθος ευλαβών προσκυνητών.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Ο εγωισμός είναι ο κρυφός καρκίνος της πνευματικής ζωής Κουρές νέων Μοναχών στην κάτω Μονή Ξενιάς (VIDEO)

 


   Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου λειτούργησε χθες, Κυριακή της Πεντηκοστής, κατά την οποία εορτάζεται η γενέθλιος ημέρα της Εκκλησίας.

Ο καιρός 24 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ἐάν τις διψᾷ, ἐρχέσθω πρός με καί πινέτω» – Tο κήρυγμα της Ιεράς Μητροπόλεως για την Κυριακή της Πεντηκοστής



Πεντηκοστή σήμερα! Ἑορτάζουμε τήν ἐπιδημία τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Γῆ καί οὐρανός συμπανηγυρίζουν τήν ἀποκάλυψη τοῦ Παρακλήτου, τήν ἔναρξη τοῦ ἱστορικοῦ ρόλου τῆς Ἐκκλησίας, τήν πρόγευση τῆς σωτηρίας ὅλων τῶν ἀνθρώπων, τήν πολυπόθητη δικαίωση μετά τήν ἀδικία τῆς ἁμαρτίας.

Με το έργο «Μεγάλες Ώρες» του Ανδρέα Κατσιγιάννη έπεσε η αυλαία της Ναυτικής Εβδομάδας 2024

 


Με μία μυσταγωγική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Βόλο έπεσε η αυλαία της Ναυτικής Εβδομάδας 2024 στον Βόλο, το βράδυ της Παρασκευής 21/6.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ - ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (video)

 


Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Ο καιρός 23 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος

 


Την γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας, κατά την οποία ξεκίνησε την πορεία και το έργο της στην ιστορία, εορτάζουμε την Κυριακή της Πεντηκοστής (23/6). Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Θα ακολουθήσει ο Εσπερινός της Γονυκλισίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου.

Αφιερωμένη στην Κρήτη η Ναυτική Εβδομάδα Βόλου 2025 – 5η ημέρα Ναυτικής Εβδομάδας (Video)


« Ψάχνω τα λόγια για να βρω το μυστικό να είπω ποιο θα ναι το αφιέρωμα του χρόνου τέτοιο μήνα  κι’ ακούω λύρα να λαλεί,  Λυράρη να φωνάζει και να τραγουδεί» !!! Μ’ αυτό το ξεχωριστό  τρόπο και με μια μαντινάδα ο Σεβ. Ιγνάτιος ανακοίνωσε την περιοχή που θα είναι αφιερωμένη η Ναυτική Εβδομάδα Βόλου το 2025 και δεν είναι άλλη από την Κρήτη.

Πανηγυρικά ολοκληρώθηκε η χρονιά στη Σχολή Βυζ. Μουσικής της Ι.Μ. Δημητριάδος

 


Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 20/6, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, οι Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά.

Ο καιρός 22 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 28 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Δημητριάδος Ιγνάτιος : «Όχι στην ενδοοικογενειακή Βία» - 4η ημέρα Ναυτικής Εβδομάδας (video)

 


Στη χορευτική παράσταση με τίτλο: « ΚΥΠΡΟΣ - ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» η οποία διοργανώθηκε στα πλαίσια της 4ης ημέρας της Ναυτικής εβδομάδας, βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

5η Ημέρα Ναυτικής Εβδομάδας 2024

 


Συνεχίζεται για 5η ημέρα η Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2024, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνδιοργανώση με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας. Τιμώμενη για φέτος περιοχή, η Μεγαλόνησος Κύπρος, ιδιαιτέρως δε η προσφυγική Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Αφιερωμένη στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο η 3η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο

 


Η 3η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας Βόλου 2024 που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», ήταν γεμάτη από Χορωδίες, γεμάτη από φωνές. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία. 

Ο καιρός 21 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 30 έως 36 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ο καιρός 20 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 29 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο καιρός 19 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 28 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

4η Ημέρα Ναυτικής Εβδομάδας 2024



Συνεχίζεται η Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2024, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνδιοργανώση με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας.

Συνεχίζεται η Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο – 2η Ημέρα(Βίντεο)

 


Mεγάλη επιτυχία σημείωσε  χθες 17/6, η 2η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο 2024, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συν διοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Δήμο Βόλου, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας.

Ο καιρός 18 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 28 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ο καιρός 17 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 28 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

2η Ημέρα Ναυτικής Εβδομάδας 2024


 

Συνεχίζεται η Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2024, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνδιοργανώση με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας.

Ανώτατη Τιμητική διάκριση στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας & Αμμοχώστου Βασίλειο στον Βόλο Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024

  


Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδος 2024, που θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 21/6 και θα είναι αφιερωμένες στην Μεγαλόνησο Κύπρο.

Πλήθος Κλήρου και λαού στο επταετές Μνημόσυνο του π. Αντωνίου Ζούπη

 


Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο, με την συμπλήρωση επτά ετών από την εις Κύριον εκδημία του Πρωτ. Αντωνίου Ζούπη, νέου Κτήτορος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου, τελέστηκε σήμερα στο Μοναστήρι.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ - ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (video)

 


Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή των Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου.

Ο καιρός 16 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ο καιρός 15 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

«Τό ἔργον ἐτελείωσα ὅ δέδωκάς μοι ἵνα ποιήσω» – Tο κήρυγμα της Ιεράς Μητροπόλεως για την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου

 


Ἡ Ἁγία Ἐκκλησία ἀπό τό βράδυ τῆς Ἀνάστασης καί γιά ὅλη τήν περίοδο τοῦ Πεντηκοσταρίου προβάλλει τή Θεότητα τοῦ Ἰησοῦ.

Λαμπρή και μεγαλοπρεπής η πανήγυρις της Αναλήψεως στον Βόλο

  


Μεγαλοπρεπώς εορτάστηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Θείας Αναλήψεως στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με επίκεντρο τον φερώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό του Βόλου. Την φετινή πανήγυρη λαμπρύνει η Ιερά και θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιώτισσας, προερχόμενη από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Αμοργού.

Επταετές Μνημόσυνο π. Αντωνίου Ζούπη


 Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μακαρία εκδημία του αειμνήστου Γέροντος και νέου κτήτορος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, Αντωνίου πρεσβυτέρου, του σεβασμίου λευΐτου που επί 58 συναπτά έτη διακόνησε πολυσχιδώς και θυσιαστικώς την τοπική μας Εκκλησία.

Ο καιρός 14 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 28 έως 36 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ξεκινά η Ναυτική Εβδομάδα 2024 – Αφιερωμένη στην Κύπρο

 


Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», συνδιοργανώνει και φέτος μαζί με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας και τη συμμετοχή πολλών φορέων της Τοπικής Κοινωνίας,  τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024», από τη Κυριακή 16  έως την Παρασκευή 21/6/2024. Τιμώμενη για φέτος περιοχή, θα είναι η  Μεγαλόνησος Κύπρος ιδιαιτέρως δε η προσφυγική Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Ο καιρός 13 Ιουνίου στο Βόλο

 


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στον Βόλο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 34 έως 41 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους με ένταση 3 μποφόρ.