Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Βόλος: Θα 'πεφταν στην αγορά 2.000 δόσεις ηρωίνης - Κατασχέθηκε πάνω από μισό κιλό ηρωίνης


Πάνω από μισό κιλό ηρωίνης, κατάσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συλλαμβάνοντας δύο γυναίκες χθες το μεσημέρι στο Βόλο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί κατέλαβαν 37χρονη να προμηθεύει 42χρονη, έξω από την οικία της, με ποσότητα ηρωίνης, βάρους - 0,9- γρ., η οποία κατασχέθηκε.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της 37χρονης, καθώς και στην κατοχή των δύο δράστιδων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -767,23- γρ., που αντιστοιχούν σε περίπου 2.000 δόσεις ηρωίνης κι η εμπορική της αξία υπολογίζεται σε περίπου 38.000 - 40.000 ευρώ.

 το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ,

 μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν δύο άντρες, έναν Πακιστανό κι έναν Έλληνα και κατάσχεσαν πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου