Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Παράταση στις ημερομηνίες ΚΤΕΟ για τα οχήματα των περιοχών σε Αλμυρό, Φάρσαλα και Καρδίτσα


Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδος Νικ. Ντίτορα, παρατείνονται οι ημερομηνίες υποχρέωσης για διενέργεια τεχνικού ελέγχου των οχημάτων με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας κατόχου τον δήμο Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας, το δήμο Αλμυρού της Π.Ε. Μαγνησίας και τους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε:

Α) Η παράταση κατά 60 ημέρες συνολικά, της διάρκειας ισχύος εκάστου ΔΤΕ κάθε κατηγορίας οχήματος με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας κατόχου τον δήμο Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας, τον δήμο Αλμυρού της Π.Ε Μαγνησίας και τους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, εφόσον η ημερομηνία λήξης του εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από 18-9-2020 έως και την 30-9-2020.

Β) Η παράταση κατά 30 ημέρες συνολικά της διάρκειας ισχύος εκάστου ΔΤΕ κάθε κατηγορίας οχήματος με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας κατόχου τον δήμο Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας, τον δήμο Αλμυρού της Π.Ε Μαγνησίας και τους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, εφόσον η ημερομηνία λήξης του εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από την 1-10-2020 έως και την 31-10-2020.

Γ) Κατά το διάστημα των ημερών της παράτασης, δεν θα επιβάλλεται πρόστιμο.

Δ) Για όσα ΔΤΕ λήγουν από την 1-11-2020 και μετά, θα ισχύσει η θεσμοθετημένη συχνότητα ελέγχου.

Ε) Στις περιπτώσεις που ένα ΔΤΕ είχε καταστεί εκπρόθεσμο πριν από την ημερομηνία 18-9-2020, στον υπολογισμό της καταβολής του ειδικού τέλους εκπροθέσμου δεν θα υπολογίζεται το χρονικό διάστημα της παράτασης που ισχύει για κάθε δελτίο.

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου