Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Παραιτήθηκε ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης - Από τον Δήμαρχο οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας


Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε ο σύμβουλος πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης ότι παραιτείται από τη ΔΕΥΑΜΒ και τη Δημοτική Αστυνομία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του "Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ και από εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπεο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε".

Λίγες ώρες αργότερα, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια αναφέρεται ότι "Τροποποιούμε την αριθ. πρωτ. 59098/31-8-2020 (ΑΔΑ: 6ΟΛΝΩ96-4Μ) απόφαση Δημάρχου περί ορισμού δημοτικών συμβούλων ως εντεταλμένων συμβούλων για την άσκηση εποπτείας και συντονισμού δημοτικών δράσεων και συγκεκριμένα, καταργείται η παρ. 1 της ως άνω απόφασης αναφορικά με τον ορισμό του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου και την ανάθεση σε αυτόν, του συντονισμού και εποπτείας της άσκησης των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και της υπογραφής των αδειών του προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας. Οι παραπάνω αρμοδιότητες, θα ασκούνται από την έκδοση της παρούσας και εφεξής, απευθείας από τον Δήμαρχο".

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση του Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου