Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Με χειροκροτήματα η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή στο Βόλο - Ένταση κατά την έναρξη της συγκέντρωσης (photos)


Με χειροκροτήματα και συνθήματα κατά του φασισμού οι συγκεντρωμένοι στην Πλ. Ελευθερίας απέναντι από τα δικαστήρια του Βόλου, υποδέχτηκαν την απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Από νωρίς το πρωί αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην Πλ. Ελευθερίας εν αναμονή της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, ενώ μαθητές πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την πλατεία ελευθερίας.





Ωστόσο δημιουργήθηκε ένταση και φραστική αντιπαράθεση, όταν μέλος του ΚΚΕ αναφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση συγκεντρωμένων του ΣΥΡΙΖΑ που φώναζαν "ντροπή".

Ο Γραμματέας νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Καλτσής δήλωσε ότι η σημερινή ημέρα υπερβαίνει διαφωνιών κι είναι σημαντική για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη προσθέτοντας ότι "Δε θα προσδώσω άλλα χαρακτηριστικά", ενώ το μέλος του ΚΚΕ Δημ. Μαργετάκης αναφέρθηκε στο κάλεσμα που έγινε κι όπως είπε "εμείς καταγγείλαμε τις ευθύνες που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφιζόντουσαν στο Καστελόριζο αγκαλιά. Ξύδι..." 





Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ομιλιών, ηλικιωμένος που συμμετείχε στη συγκέντρωση, στραβοπάτησε σε σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Για τις πρώτες βοήθειες προσέτρεξαν οι γιατροί Μιχ. Μεϊκόπουλος και Ματ. Δραμητινός και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου