Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Μετατροπές στις οργανικές θέσεις του Κ.Υ. Σκιάθου


Σε αλλαγές στις οργανικές θέσεις του Κ.Υ. Σκιάθου, προχωρά η 5η ΥΠΕ, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή  της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η 5η ΥΠΕ, προχωρά σε αυτή την μετατροπή, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι ο οργανισμός του Κ.Υ. Σκιάθου προβλέπει στον κλάδο Ιατρών ΕΣΥ δύο θέσεις ΕΓ΄ χωρίς ειδικότητα οι οποίες είναι κενές, και ουδέποτε έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την κάλυψη κάποιας εκ΄ των θέσεων αυτών, αλλά και το γεγονός ότι δεν προβλέπει θέσεις Ιατρών κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας.

Επίσης, λήφθηκε υπόψιν το γεγονός ότι το Κ.Υ. Σκιάθου καλύπτει πληθυσμό άνω των 6.100 κατοίκων ενώ τους θερινούς μήνες ο πληθυσμός αγγίζει τους 40.000 και δεν προκαλείται βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού καθώς αφορά τροποποίηση για κατάληψη θέσεων κατώτερης κατηγορίας.
Σύμφωνα με το έγγραφο, αποφασίζεται η μετατροπή δύο κενών οργανικών θέσεων Ιατρών κλάδου ΕΣΥ ΕΓ΄ χωρίς ειδικότητα σε μια οργανική θέση Ιατρού ΕΒ΄ ειδικότητας Καρδιολογίας στο Κ.Υ.
Σκιάθου.

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου