Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Γιάνης Βαρουφάκης "Ψήφο εμπιστοσύνης ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ΝΔ δε θα πάρουν ποτέ από εμάς"


Το γεγονός ότι το ΜΕΡΑ 25 δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη ΝΔ και θα μπει στη Βουλή όχι για να ρυθμίσουν αλλά για να φέρουν πολιτική επανάσταση, δήλωσε από το Βόλο όπου βρέθηκε σήμερα, ο Γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι στις 8 Ιουλίου θα έχουμε νέα κυβέρνηση κι όπως πρόσθεσε "Τα χαρακτηριστικά της νέας κυβέρνησης της ΝΔ είναι στενών συμφερόντων που δεν εκφράζει την πλειοψηφία των ανθρώπων και θα στήσει την πιο παρασιτική ολιγαρχία".
Όπως είπε "Εμείς δεν είμαστε υποκριτές.Ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα πείσει τους δανειστές αλλά να του διαμηνύσω όπως είχε πει κι ο Σόιμπλε ο πιο αξιόπιστος πρωθυπουργός ήταν ο Αλ. Τσίπρας. Κύριε Μητσοτάκης δε θα είστε πιο αξιόπιστος από τον κ. Τσίπρα. Διαβάσαμε το πρόγραμμα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς ρήξη με τις πολιτικές της τρόικας δε θα γίνει τίποτα".

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος,μείωση φορολογικών συντελεστών, αύξηση κατώτατου μισθού, προσθέτοντας ότι "όταν βάζεις φορολογία 80% πως θα πληρώσει ο άλλος τον κατώτατο μισθό. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στη μαύρη εργασία. Ο Μητσοτάκης, πρότεινε μείωση φορολογικών συντελεστών και μείωση του κατώτατου μισθού γιατί έχει στο μυαλό του το μοντέλο της Λετονίας. Εμείς είμαστε ταμμένοι στον αγώνα ενάντια στην ερημοποίηση της χώρας μας. Δε φοβόμαστε τη ρήξη με τους δανειστές. Δε θα πάρουμε την άδεια για να καταργήσουμε το 100% προπληρωμή φόρου. Δε θέλουμε grexit αλλά δεν το φοβόμαστε κιόλας".

Επίσης, ανέφερε ότι το 2,99% ποσοστό που έλαβε το ΜΕΡΑ 25 στις Ευρωεκλογές άνοιξε το δρόμο για όσους προδόθηκαν στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015. "Από τις 8 Ιουλίου μπαίνουμε σε διαδικασίες επανίδρυσης του ΜΕΡΑ 25 και θα είμαστε το μόνο κόμμα στη Βουλή που οι αποφάσεις θα παίρνονται από τα μέλη μας σε συνδιάσκεψη που θα γίνεται" πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα παρουσιάστηκαν κι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΜΕΡΑ 25 στη Μαγνησία που είναι οι:
1. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου
2. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιλτιάδη
3. ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη
4. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
5. ΚΙΡΜΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΆΝΝΑ του Νικολάου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου