Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Αλέκα Παπαρήγα "Μόνο το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του εργατικού κινήματος"


Το γεγονός ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ κινδυνολογούν και μόνο το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του εργατικού κινήματος, τόνισε από το Βόλο, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

 Η κ. Παπαρήγα, ανέφερε ότι η εργατική- λαϊκή αντιπολίτευση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ο δρόμος της ταξικής πάλης για την αντιμετώπιση οξυμένων προβλημάτων και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ, καθώς η ενίσχυσή του θα συμβάλλει ώστε ο λαός να βρίσκεται σε κατάσταση εγρήγορσης απέναντι στους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Στην ομιλία του ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κ. Στεργίου, τόνισε ότι οι λαϊκές οικογένειες της Μαγνησίας γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει γερό ΚΚΕ, στα σωματεία, στο κίνημα, στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές, ξέρουν καλά τι σημαίνει να έχει η Μαγνησία κομμουνιστή βουλευτή κι όπως πρόσθεσε "Ξέρουν ότι το πρόβλημά τους, η αγωνία τους, οι διεκδικήσεις τους,
η απόκρουση της επίθεσης της εργοδοσίας, παλεύεται στο πεζοδρόμιο, με την αγωνιστική κινητοποίηση, με την ενίσχυση του δρόμου προοπτικής και εξουσίας που μόνο το ΚΚΕ έχει σαν πρόταση. Όσο πιο αποδυναμωμένοι θα είναι οι υπεύθυνοι του εγκλήματος: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα που στηρίζουν την καύση, όσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο αισιόδοξοι θα μπορούν να είναι οι λαϊκές οικογένειες του Βόλου ότι μπορούμε να βάλουμε φρένο στη μετατροπή της πόλης σε θάλαμο θανατηφόρων αερίων και ρύπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου