Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία για τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου, παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.



Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων το στέλεχος του κόμματος και περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Ντούρος, "Αυτό που κρίνεται και στις 7 Ιούλη και στη συνέχεια είναι αν θα υπάρχει και ποια αντιπολίτευση απέναντι στο μαύρο αντιλαϊκό σκηνικό. Αν θα ενισχυθεί η Αριστερά εκείνη που μπορεί να εμπνεύσει μια εργατική λαϊκή αντεπίθεση και να σχεδιάσει ξανά μια πορεία ρήξης και αντικαπιταλιστικής ανατροπής.Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρεμβαίνει στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη υπερασπιζόμενη την ανάγκη ύπαρξης και ενίσχυσης ενός ανεξάρτητου αντικαπιταλιστικού πόλου, με στόχο τη διαμόρφωση ενός σχεδίου για τη συνολική ανασυγκρότηση και συσπείρωση των μαχόμενων δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, αντιΕΕ/αντιιμπεριαλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς, σε ανατρεπτική βάση, ενάντια σε λογικές δορυφοροποίησης στο ρεφορμισμό.
Υπογραμμίζουμε την ανάγκη πολιτικής και κινηματικής προετοιμασίας των αγώνων της επόμενης ημέρας απέναντι στην επιτάχυνση τη αντιλαϊκής πολιτικής από την ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, για την δημιουργία μιας ανατρεπτικής και μαχητικής εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, που θα αντιπαρατίθεται στο αντιδραστικό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, το κεφάλαιο, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Προκειμένου όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί να πατάει σε σαθρά θεμέλια και να ανατραπεί από τα κάτω και τα αριστερά ως προϋποθέσει επιβολής των λαϊκών διεκδικήσεων".


Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νομό Μαγνησίας απαρτίζουν οι:
ΜΑΓΓΙΝΑ ΗΡΩ Πτυχιούχος Χημικός, μεταπτυχιακή φοιτήτρια, μέλος της Attack
ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μηχανικός, εργαζόμενος στη βιομηχανία, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
ΣΚΟΥΦΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΜΑΝΟΣ) Αρχιτέκτονας, μέλος της Πανελλήνιας Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, υποψήφιος Διδάκτορας Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Paris1, Pantheon-Sorbonne.
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αρχιτέκτονας μέλος της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΡΦΑ)
ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ (ΜΑΤΙΝΑ)Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει η Κατσιαμπούρα Ασπασία συντ. εκπαιδευτικός και μέλος της Τ.Ε της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου